Jak zaplatit za váš nákup online, rychle a bezpečně

Jak zaplatit za váš nákup online rychle a bezpečně
Kategorie: 
| 2 minuty čtení |
13.2.2021

Vždy se snažíme, abyste vaše vysněná klubíčka měli co nejdříve u sebe doma a mohli nahodit první oka na jehlice. Pokud chcete mít balíček co nejdříve, zvolte pečlivě způsob platby. Pro váš větší komfort jsme rozšířili platební možnosti v našem obchodě.​

 

Jak zaplatíte za váš nákup?

  1. platební kartou online (rychlá a bezpečná platba)
  2. online bankovním převodem (okamžitá platba)
  3. platba předem na bankovní účet
  4. dobírkou (zaplatíte při převzetí zásilky)

 

Platba kartou online - zdarma

Bezpečná a rychlá platba vaší objednávky platební kartou. Moderní způsob platby, který už znáte od velkých obchodníků, proběhne bezpečně, ihned a bez dodatečných nákladů. Potřebujete mít po ruce svoji platební kartu a mobilní telefon pro ověřující sms od vaší banky.

Platba online bankovním převodem - zdarma

Placení pomocí tzv. Bankovního tlačítka je rychlé, pohodlné a bezpečné. Zabezpečená platební brána vás nasměruje do vašeho internetového bankovnictví a připraví platební příkaz s vyplněnými údaji. Předejdete tak možné chybě, převod proběhne okamžitě a my se můžeme pustit do expedice vašeho balíčku.

 

Stále pro vás samozřejmě zachováváme stávající možnosti platby dobírkou a převodem na účet předem.

 

Dobírka

Při doručení vaší objednávky zaplatíte hotově doručovateli nebo na výdejním místě. Balíček odesíláme obvykle do 24 hodin. Služba je zpoplatněna dle vybrané přepravní společnosti.

 

Platba předem na bankovní účet

Po odeslání objednávky vám obratem na vaši emailovou adresu zašleme údaje pro provedení platby (číslo účtu, variabilní symbol a částku). Váš balíček budeme expedovat po připsání platby na náš účet. Tato služba je zdarma, ale bankovní převod může trvat několik dnů.