Doplňky pro pletení, které oceníte

Doplňky pro pletení, které oceníte
Kategorie: 
| 1 minuta čtení |
13.2.2021

Máte přehled o doplňcích, které vám usnadní pletení? Hodily by se vám pro pletení malých ponožek nebo rukavic krátké jehlice? Neustále počítáte očka nebo si je značíte sponkou, která překáží a zbytečně namáhá ruce? Pořiďte si krátké bambusové pletací jehlice a plastové značkovače oček.

 

Krátké jehlice pro malé projekty

Připravili jsme pro vás v nabídce doplňků pro pletení krátké jehlice pro malé projekty. Tyto krátké bambusové pletací jehlice délky 13 cm jsou vhodné pro pletení malých ponožek, rukavic nebo třeba kapes na svetříku. Využijete je také například při vyplétání copánkových nebo jiných vzorů. Tyto krátké pletací jehlice jsou dostupné ve velikostech od 2,5 mm až do 5,0 mm. Jehlice jsou karbonizované a příze po nich pěkně klouže, nezadrhává. Díky přírodnímu materiálu se příjemně drží v ruce a jsou velmi lehké.

Nepočítejte očka, značkujte je

Další novinkou v naší nabídce doplňků, na kterou jste se často ptali, jsou plastové značkovače oček. Značkovače vám výborně poslouží k označení míst při pletení a usnadní tak neustálé počítání. Tyto značkovače jsou ve dvou velikostech (26x20 mm a 22x15 mm) a čtyřech barvách. V jednom balení je 8 kusů značkovačů, vždy 4 velké a 4 malé v různých barvách. Zajímavé jsou také zavírací značkovače oček, které lze snadno uzavřít stejně jako spínací špendlík. Ty jsou ve velikosti 10x22 mm a v balení po 9 kusech.

Věříme, že vám tyto užitečné doplňky zpříjemní práci a z pletení budete mít o to větší radost.