Jawoll - příze pro každé pletení

Jawoll - příze pro každé pletení
Kategorie: 
| 2 minuty čtení |
4.4.2023

Jawoll je malý a nepostradatelný přítel do každého počasí…. totiž projektu :-).

Milionkrát vyzkoušená a oblíbená špičková italská příze v úžasné barevné škále je pravý univerzál. Hodí se na ponožky, tenké svetry, krajkové šátky i pánské šály, čepice, rukavice, dětské oblečení, zkrátka na ledasco, ať už máme v ruce háček nebo jehlice.

 

Jawoll, seznamte se prosím

  1. vyvážená směs kvalitních materiálů
  2. královna barevných kombinací s překvapením

 

Vyvážená směs kvalitních materiálů

Jawoll, to je nádherně měkká vlna s dotekem nylonu pro lepší udržení tvaru a úpravou superwash pro snadnou údržbu i vyšší odolnost. Má skvělou definici stehu a hladký, stejnoměrný úplet. Vlna pochází z ovcí Corriedale, nejjemnější vlny z chilské Patagonie, pro výrobu se vybírají jen nejlepší části rouna a vlákno má sílu pouze 25 mikronů.

 

Královna barevných kombinací s překvapením

Milujeme kombinování této příze s ručně barvenou, se samovzorovacími ponožkovkami, s mohérem, nebo jednoduše mezi sebou navzájem. Jawoll nás podpoří při pletení proužků i pruhů, originálních vzorů, výrazných ponožkových pat a špiček. Je to výtečná příze na vyplétání, které se nemusí bát ani vyplétači-začátečníci. Jawoll je zkrátka materiál, který podporuje naši originalitu i tvořivost a současně nezruinuje naši peněženku. Vyrábí se totiž v malých 50 g klubíčkách, které v sobě ukrývají překvapení. Najdeme v nich cívku připlétací příze v identické barvě na zesílení pat, špiček a dalších namáhaných míst.