Nemáte trpělivost nebo zkušenosti s pletením ponožek?

Nemáte trpělivost nebo zkušenosti s pletením ponožek?
Kategorie: 
| 1 minuta čtení |
13.2.2021

Upleťte si ponožky podle našich návodů

Nemáte-li zkušenosti s pletením ponožek, pusťte se do jejich pletení podle některého z našich návodů. Podrobný popis práce v češtině nebo němčině vám bude průvodcem při vašich prvních ponožkových dobrodružstvích. Vyzkoušejte třeba tyto krajkové ponožky.

 

 

Doporučujeme začít se samovzorovací ponožkovou přízí. Přímo pod rukama vám bude vznikat vzorování bez nutnosti střídat příze a vy se tak budete moci lépe soustředit na techniku pletení a tvarování ponožky. Přejeme mnoho zábavy a radosti!

 

Strojově pletené ponožky

Pokud chcete pletené ponožky hned, vyberte si z nabídky strojově pletených ponožek. Díky strojovému pletení jsou ponožky za velmi příznivou cenu, přesto jsou skvěle zpracované a bez postranních švů. Na pletení těchto ponožek jsou použity příze z naší nabídky. Váháte-li s výběrem velikosti, sáhněte po té menší. Ponožky jsou dostatečně široké a pružné, přizpůsobí se vaší noze.

 

 

Údržba je snadná

Údržba ponožek z našich přízí je velmi snadná, jednoduše je perte v pračce na 40 stupňů (bez použití aviváže).

 

Co znamená Superwash?

Vlna s úpravou Superwash je vlněná příze, kterou lze prát v pračce, aniž by zplstnatěla nebo změnila svou velikost. Příze s touto úpravou je vhodná pro pletení ponožek, ale i mnoha dalších výrobků - čepic, rukavic, šál, svetrů atd. Každé vlákno vlny je tvořeno šupinami, pokud se tyto šupiny spojí, dojde k plstnatění. Superwash proces ...

 

Užijte si měkkost a pohodlí, zasloužíte si to :-)

Pletené ponožky jsou také milým osobním dárkem pro vaše blízké a kamarády.